Nyårsafton

Har bestämt mig för att strejka klänning på nyårsafton! Så imon, (lite i sista stund) beger jag mig ut på stan för att hitta en snygg topp till mina jeans och klackskor istället, så får bästis sminka mig och göra mitt hår assnyyyyggt för hon är duktig ma love :D
 
Längtar tills på tisdag btw hihihihihiiiiiii, kommer få bästa starten på nya året
 

Tack som fan för att du inte är som jag

Den här dagen har varit värdeusel. Skönt att få träna lide iaf och fixa till lite hemma.
 
 
 

Mina lungor får turbulens


Hellu

Inga nådiga påsar under ögonen HAHA
 
 
 

Chiliidi

 
vilken söt och oskyldig tjej, INTEEEEEE det sistnämnda ;D
 
chillar liiite är dötrött, ska ut på stan en sväng om några timmar och fixa lite inför nyår.. svarta skinnhandskar och lite smink :)
 
Senaree blir det kaaanskeee gymmet eller biljard haha kommer somna vid åtta typ

Love you

 
Älskar mina nya skor och jeans. Håhå jag har typ fått en ny livsgnista tack vare dem. Så tack, tusen tack.
 
Idag har jag köpt dem skorna, sen har jag köpt lite andra grejjer, en feting halsduk och högtalare osv. Jag unnar mig ALDRIG saker annars, brukar oftast bara spendera pengar på mat eller på presenter till andra. I början fick jag ångest nu när jag köptek kläder till mig själv men nu har jag gått loss hahaha. Älskar det :)
 
Har gymmat idag oxå. Och solat. Och städat lägenheten. Och lagat mat. Och haft spelkväll med Lisa.
 
En mycket bra dag :)

Färgat håret och de då va

Cassandriiiis färgade mitt hår igår thank you bästa Ardnassac jag blev supernöjd ♥
 
 
 

Hey best boy friend

 
Idag har jag gått på stan med min bästaaa Timothy! :D
 
Mer än så havar jag icke att säga

Juuulafton


Fuck this shit

Så. jävla. tröttsamt.
 
 
nääääeeeeh far åt helvete
 

My baby don't mess around because he loves me so and this I know for sure

Befinner mig i huset som jag väääxte upp i. På landet. Det är helt jävla sjukt vad avlägset det känns för mig. Ändå har jag bara bott i Kälmää i nio månader. Och här har jag bott hela mitt liv. Tycker inte om att vara i Bergkvara överhuvudtaget längre, lite knas det där. Jag är en jävligt rastlös människa så tror ju större stad desto mer passar det mig haha. Får damp när jag inte kan hitta på någonting och ja vad finns det att göra i bergkvara på vintern? Nu är det ju julafton så då är det okej för det finns julklappar haha. Men annars måste jag ha med mig sällskap så jag har någonting att göra. Just nu drömmer jag mig bort till när jag tar studenten, då vill jag ut och resa :)
Antingen au-pair eller bo i vår lägenhet i florida med någon *hint* baby, och bara ströjobba som servitris eller nått sånt.. Min lärare sa att jag inte kan bli någonting efter den utbildningen jag går på gymnasiet utan att jag måste läsa på högskola eller nått sånt, men det tror jag inte jag har någon ork för. Inte förrens jag kommit på vad jag verkligen vill bli iallafall :) SÅDÄRJA lite djupa tankar dagen innan julafton.
 
 

Underbar dag

Tjänat pengar och sovit och spelat biljard och umgåtts med bästis
 
Känner mig tjock
 

Mjukiskläder påååå sport-bh med

 
Hej jag köper bara t-shirtar där magen syns. Så jag tänkte jag tar på mig en och visar er det. VARSÅGODA. Min mage är jätte fin, då ska ni se den i profil riktig jävla chipsmage är det den går in och ut. Riktigt go att ta i. / Godnatt

Liten släktträff en torsdag

slä
en
e
da

What I'm GONNA ha på mig på julafton typ


Hej grymma värld

Idag har jag fått jullov. UNDERBART !!!
 
Fast nä. Känner mig sjukt rastlös haha måste fan träna.. Ska göra det imorgon tror jag, gå på ett crosstrainingpass eller nått kanskeeee. Suger apa att inte ha några fotbollsträningar har ingen motivation till gymmet just nu. INTE NÄR FOTBOLL ÄR SÅ JÄKLA ROLIGT. Så det så. Punkt. Och. Slut.
 
 
Det var förövrigt dans i skolan idag. Dra åt helvete så tråkigt. Riktigt tråkigt. T. R. Å. K. I. G. T. t r å k i g t. trååååååkiiiiigt. boring.
 
 
VILKEN JÄVLA EGOBILDSJÄVEL
 
Michelinkvinnan
 
Brusreducering? Vad fän är det????

På fyllan spyr då oskulden flyr

Varför längtar du till den dag då du ska fylla sju, varför skynda på när den tiden snart är här ändå?
Och det liv som du har, alla tusentals dar passerar på ett litet kick. Så medans ditt hjärta slår ann, passa på medans du kan, fånga varje ögonblick.
 
Första gången som du ska hålla nån i hand, första gången som du ska kyssa någon man, första gången som du är riktigt kär. Första gången som du ska falla ner i gråt, första gången som du ska tigga om förlåt, första gången som du är hopplöst kär. Snart är den dagen här.
 
 
 

Hola!

Tre skoldagar kvar nu yadayadayada. Uppehålla från fotbollen nu yadayadayada. TröttkepsAmy yadayadayada.
 
Imon blir det simning på idrotten. RIGHT ON
 
 
sist jag och STEFFiii var i simmhallen. I look like a hippo

''Jag vill att det ska vara du och jag så du kan flytta med mig när jag åker bort till usa''

 
När jag ser den här bilden saknar jag sommaren :) Inget plugg, inga bekymmer.. Just när den här bilden togs var jag och Ardnassac på väg till en kräftskiva. Jag var riktigt förvirrad här och tog massa knasiga beslut som inte var snälla mot någon, sommaren 2012 var hur bra som helst och lite småjobbig. Tur allting har ordnat upp sig nu =)
 
 
Lördagen spenderades på gymmet IAF, och så pluggade jag he-he
 
 
Bild från idag, var i bergkvara en sväng och hälsade på syster med ebba, sen stack jag till anna på julefika, sen tränade jag med Baiiiiifff

Idag blir en sån dag

Idag ska jag vara ambitiös har jag bestämt mig för. Har redan pluggat lite på preteritum på español. Nu blir det en riiiiktiiiig dusch, sen ska jag städa mitt rum och efter det plugga spanska tills ALLTING sitter. Sen gymmet och springa milen. Riiiiight oooon.
 
 
Älskar mitt nya pleplumlinne btw.

En lektion kvar

En liten, satans so-lektion kvar. SEN är det helg och SEN är det bara FEM skoldagar kvar till lovet.
 
Vill verkligen verkligen hem NUU. Är hungrig..
 
 
En sån där onykter ego-bild. Söt. Verkligen :)
 
 
 
ikväll skall vi mYSA

You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan inte sova

Kan verkligen inte sova.. Har sånna fjärilar i magen, vet inte varför men allting känns så bra just nu. Typiskt att det känns så på natten och inte riktigt likadant på dagen när man väl är i skolan och allting känns SÅ drygt.. Jag behöver ju min skönhetssömn men det är väl bättre att bli utan sömn för att jag är glad och pirrig än för att jag mår dåligt! Bra där, positivt tänkande mrs Amy Thomas.
 
Idag fick jag genomföra en fotbollsträning, ÄNTLIGEN! Var två veckor sedan jag var med på en riktig utomhusträning. Helt underbart kändes det oxå. Jag har btw vart förkyld i en vecka och sen fick jag en inflammation i tån, men nu - idag - slet jag bort nageleeeeen så det var bara till att köra. Om någon skulle trampa mig på tårna skulle jag dock bryta ihop, skrika och börja gråta kan jag mycket väl tänka mig. Fick bita mig i tungan när jag råkade nudda tån lite lätt i köksbordet liksom. Vekling kanske man kan kalla mig!
 
Igår körde jag ett crosstrainingpass på gymmet oxå, bästa passet är det absolut! Riktigt jävla svinjobbigt. Har haft sjuk träningsvärk idag haha.
 
Annars då?
Har haft ruskigt mycket plugg den här veckan. Svenskatal, spanskaredovisning, naturkunskapslabbrapport, so-inlämning, svenska-analys och ett matteprov har jag avklarat! Nu är det bara en naturkunskapsuppgift och att plugga till spanskaprovet kvar. Så det ska jag ägna min helg till!
 
Imorgon ska jag träffa saknade Lollo och sen ska Cassandra spendera natten hos mig. Längtar!
 
Vilken väl skriven och styckeindelad text jag hänför er nu, GO AHEAD AND läs it. Puss och kram.
 
 
 
 

I sure do love you


Den här heelgeeen

Har jag umgåtts med systeryster. Myssssss. Just nu är jag på väldigt omoget humör och sitter och tjurar, ska därför gå en promenad, köpa lite julklappar osv så jag kommer på bättre tankar :)  Allriiiiiight
 

Just hold on

 
 
'' I am not the typ of woman who sits home all day waiting for a man! " - Samantha Jones

American psycho

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0